کنسرو های تهوع آور
این کنسرو ها از پر طرفدار ترین غذاهایی هستند که در برخی کشور های خارجی تولید می شوند. به گزارش گروه خواندنی های مشرق، تنها شنیدن نام این محصولات غذایی کافیست تا حالمان خراب شود و اشتهایمان را از دست بدهیم.اما این غذاها در برخی کشورهای خارجی به شدت پر طرفدار هستند. البته نا گفته نماند که در فهرست غذاهای چندش آور دنیا، کله پاچه که غذای محبوب ما ایرانی هاست در مقام چهارم قرار دارد.
حالا شما انصاف به خرج بدین که کله پاچه ما ایرانیها تهوع آور تر است یا کنسرو جیرجیرک با تخم؟ یا ترشی بچه موشها در چین

یا سوپ جنین آدم که در چین طرفداران بسیار زیادی داشته و بسیار هم گران قیمت است(التبه به شما توصیه میکنم که در اینترنت هرگز به دنبال این غذای آخری نگردین که خیلی تصاویر ... داره!) 







۱ - تخم مورچه در آب شور

۳ - کنسرو گورکن(البته آرمادیلو نوعی مورچه خوار است)

۴ - موش کور جیر جیرکی با سس تند کاری

۵ - کرکدیل با سس کاری

۶ - کنسرو عقرب سیاه در آب نمک

۷ - مار زنگی

۸ - حشرات غول پیکر با سس تند

۹ - کنسرو پستاندارهایی که ناقص بدنیا آمده اند

۱۰- عقرب سرخ شده
+ نوشته شده در شنبه ۱۳۹۰/۰۸/۰۷ ساعت 22:51 توسط حمید
|